Almindingsvej 10

3700 Rønne

Man-Tors 07.00-15:30

Fredag 07.00-12:00

Man-Tors 07.00-15:30

Fredag 07.00-12:00

Almindingsvej 10

3700 Rønne

Historie

Historie

Jacob Svendsen fortæller;

Fl. Svendsen VVS, er startet af Flemming G. Svendsen, tilbage i 1986. Flemming startede op hjemme i kælderen og i en folkevogns-bobbel, uden sæder.
Da Rønne skulle have fjernvarme, blev der behov for flere medarbejdere, og i de efterfølgende år voksede firmaet til omtrent 10 mand. Fl. Svendsen VVS begyndte at byde ind gå større opgaver. Blandt andet indenfor byggeri af boliger for boligselskaber, såsom BO42, og fastholdt derved sine medarbejdere, når fjernvarmen i Rønne var afsluttet.

Tilbage til Bornholm

I 2004 flyttede jeg selv tilbage til Bornholm, efter 10 år i København, hvor jeg arbejdede som vvs-montør, læste til vvs-installatør og tekniker. På det tidspunkt var firmaet flyttet til lokaler i lille tværstræde, i centrum af Rønne, og beskæftigede 10-12 montører.

Nye områder

I 2008 blev fjernvarmen bredt ud på hele Bornholm, og vi vandt flere af opgaverne, med at konvertere flere
Bornholmske byer, til fjernvarme. I 2012 startede vi en ventilationsafdeling op. Vi havde på det tidspunkt altid lavet lidt ventilation, men ikke større ventilationsanlæg med selvprojektering osv. Når det blev vedtaget, at de bornholmske skoler skulle have ventilation, stod vi klar, og vandt opgaverne på 4 ud af 5 skoler. I dag beskæftiger vi derfor 45 mennesker.

Sammenhold

Hos Fl. Svendsen VVS føler vi os som et stærk hold, både på kontoret, hos kunderne og på pladserne. Hos os snakker vi om tingene, vi finder fællesløsninger, til gavn for alle. Vi er transparente mht. priser og firmapolitiker, og vi vil altid arbejde hen imod, at vores kunder, vores samarbejdspartnere og vores medarbejdere føler sig godt behandlet og tilpas. Vi støtter i høj grad op om det lokale forening og sportsliv, såvel aktivt som økonomisk.