Almindingsvej 10

3700 Rønne

Man-Fre 06.30-15:00

Weekend lukket

Man-Fre 06.30-15:00

Weekend lukket

Almindingsvej 10

3700 Rønne

Varmepumper

Varmepumper

Vi er en del af VE-godkendelsesordningen, og virksomheden er uddannet VE-installatør. Vi leverer og montører varmepumper i tæt samarbejde med kunden og leverandøren, for altid at finde den helt rette varmepumpeløsning. For at sikre energirigtig og økonomisk drift, tilbyder vi efterfølgende en serviceaftale.

 

En varmepumpe er et smart varmeanlæg, der udnytter varmen i luften eller jorden til at opvarme din bolig. Selvom varmepumper bruger el, er de langt mere miljøvenlige og billigere i drift end almindelig elvarme. En varmepumpe bruger kun ca. en fjerdedel af den elektricitet, som en el-radiator bruger til at opvarme et hus. Det er vigtigt at dit hus er godt isoleret ved brug af varmepumpe for en større besparelse.

I princippet kan varmepumper anvendes i alle typer huse. Anlægget er på størrelse med et køleskab og kan fx installeres i en kælder eller et bryggers. Ved luft-til-luft varmepumper er den største del af anlægget udendørs. Indvendigt sidder der så en varme/blæse del. Varmen der produceres, sendes ud i et vandbåret system (luft til vand eller jord til vand-varmepumper).

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller et eftersyn af din installation.