Almindingsvej 10

3700 Rønne

Man-Fre 06.30-15:00

Weekend lukket

Man-Fre 06.30-15:00

Weekend lukket

Almindingsvej 10

3700 Rønne

Fjernvarme

Fjernvarme

Vi har stor erfaring med fjernvarme. Vi har været med helt fra starten, hvor vi konverterede store dele af Rønne` s huse, , til fjernvarme. Efterfølgende har vi i nyere tid, konverteret flere byer på Bornholm, heriblandt over 1000 installationer, blandt andet i Aakirkeby. Vi har konverteret og energioptimeret flere af skolerne på Bornholm, samt andre kommunale ejendomme, og er herudover flere boligselskabers foretrukne, når varmecentraler skal renoveres og optimeres. Vi tilbyder vores kunder, at blive en del af vores serviceordning, hvor vi har sat fjernvarmeservice i system, og kontakter kunden hvert andet år, når det er tid til et servicebesøg.

 

Fl. Svendsen VVS ApS var med fra starten, til at installere fjernvarme installationer i rigtig mange privat huse og offentlige bygninger. I årene hvor fjernvarmen blev indlagt i Rønne by, installerede vi over 2.500 installationer.

Flere af installationerne er idag mellem 12-20 år gamle og kræver derfor service og vedligeholdelse, hvilket i dag hører til et af vores største arbejdsområder.

August 2008 blev det af Rønne Vand og Varme vedtaget, at forsyningens kunder skal tilbydes et obligatorisk fjernvarme eftersyn. Eftersynet skal udføres af certificerede montører, hvor vi blandt 2 andre firmaer blev udvalgt til et samarbejde med at udføre servicebesøg hos de 5.000  fjernvarmeforsynede kunder.

Juni 2009 skrev vi kontrakt med Bornholms Forsyning på konvertering fra olie til fjernvarme i 500 huse i henholdsvis Nylars og Aakirkeby. Projektet er opstartet og i Nylars er de første husstande nu fjernvarmeforsynet.

Marts 2012 afsluttede fjernvarme projektet i Nylars og Aakirkeby. Fjernvarmen i Aakirkeby blev så stor en succes, at over 900 husstande fik fjernvarme.

Hvert år udskifter vi mange fjernvarme-units over hele øen i samarbejde med RVV samt Bornholms Energi- og Forsyning. Ligeledes konverterer vi jævnligt andre varmekilder til fjernvarme.

Dagligt udfører vi eftersyn på de mange units rundt på øen.