Fjernvarme

Fl. Svendsen VVS ApS var med fra starten, til at installere fjernvarme installationer i rigtig mange privat huse og offentlige bygninger. I årene hvor fjernvarmen blev indlagt i Rønne by, installerede vi over 2.500 installationer.
Flere af installationerne er idag mellem 12-20 år gamle og kræver derfor service og vedligeholdelse, hvilket i dag hører til et af vores største arbejdsområder.

August 2008 blev det af Rønne Vand og Varme vedtaget, at forsyningens kunder skal tilbydes et obligatorisk fjernvarme eftersyn. Eftersynet skal udføres af certificerede montører, hvor vi blandt 2 andre firmaer blev udvalgt til et samarbejde med at udføre servicebesøg hos de 5.000  fjernvarmeforsynede kunder.

Juni 2009 skrev vi kontrakt med Bornholms Forsyning på konvertering fra olie til fjernvarme i 500 huse i henholdsvis Nylars og Aakirkeby. Projektet er opstartet og i Nylars er de første husstande nu fjernvarmeforsynet.

Marts 2012 afsluttede fjernvarme projektet i Nylars og Aakirkeby. Fjernvarmen i Aakirkeby blev så stor en succes, at over 900 husstande fik fjernvarme.

Hvert år udskifter vi mange fjernvarme-units over hele øen i samarbejde med RVV samt Bornholms Energi- og Forsyning. Ligeledes konverterer vi jævnligt andre varmekilder til fjernvarme.

Dagligt udfører vi eftersyn på de mange units rundt på øen.

Kontakt

Almindingsvej 10 - 3700 Rønne

5695 3943

kontor@fsvvs.dk

Privatlivspolitik